- - http://iaenp.lt -

PROFSĄJUNGŲ SUSITIKIMAS SU GENERALINIŲ DIREKTORIUMI. ATLYGINIMAI. TRANSPORTAS.

Posted By Informavimo specialistė On 2020/08/14 @ 10:16 In Новости НП | Comments Disabled

Vakar, rugpjūčio 13 d., įvyko IAE profsąjungų atstovų ir generalinio direktoriaus bei vadovybės atstovų pasitarimas.

Pagrindinė pasitarimo tema – išvakarėse profsąjungų pasiūlytų įmonės darbuotojų bazinių atlyginimų paskirstymo principų svarstymas.

Šalys susitarė, kad profsąjungos savo pasiūlymus dėl likusio ginčytino bazinių atlyginimų pakeitimo klausimo pateiks artimiausiu metu, kad būtų rastas optimalus sprendimas darbuotojų ir įmonės veiklos efektyvumo naudai, kadangi tai yra neatsiejamos IAE eksploatacijos nutraukimo bendro proceso dalys.

Šalys taip pat aptarė artimiausius įmonės planus dėl nuotolinio darbo (kaip dėl šalies epidemiologinės situacijos, taip ir įmonei dirbant įprastu režimu). Profsąjungos gaudavo ir gauna iš įmonės darbuotojų nemažai pasiūlymų dėl rengiamo nuotolinio darbo tvarkos dokument. Organizuojant konsultacijas (tai yra privaloma procedūra pagal Darbo kodeksą bei galiojančią kolektyvinę sutartį), profsąjungos būtinai pateiks pasiūlymų bei aptars juos su darbdaviu.

Taip pat šalys aptarė klausimą dėl autobusų reisų atnaujinimo nuo rugsėjo mėnesio. Profsąjungos pateikė savo pasiūlymus dėl darbuotojų pavėžėjimo į darbą ir iš darbo paslaugų teikimo ateityje, kad minėtą paslaugą būtų teikiama stabiliai ir sklandžiai.

Išsamesnė informacija, pasiūlymai – el. paštu iae.profsajungos@gmail.com

VĮ IAE jungtinės profesinių sąjungų atstovybės pirmininkė

Ilona Nekrošienė


Article printed from : http://iaenp.lt

URL to article: http://iaenp.lt/2020/08/14/profsajungu-susitikimas-su-generaliniu-direktoriumi-atlyginimai-transportas/

Copyright © 2013 . All rights reserved.