Печать Печать

DĖL VĮ IAE DARBUOTOJŲ DARBO GRAFIKŲ (JPSA)

VALSTYBĖS ĮMONĖS IGNALINOS ATOMINĖS ELEKTRINĖS

JUNGTINĖ PROFESINIŲ SĄJUNGŲ ATSTOVYBĖ

VĮ IAE generaliniam direktoriui                                               2015-11-03 Nr.  132 -09

D. Janulevičiui

DĖL VĮ IAE DARBUOTOJŲ DARBO GRAFIKŲ

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad 2015-05-29 įmonės patvirtintas 2016 metų darbo grafikas įsigaliosiantis nuo 2016 m. sausio 01 d. bei galiojantis 2015 m. darbo grafikas neatitinka VĮ IAE realiai taikomą darbo grafiką esant nepertraukiamam technologiniam procesui (36 darbo valandų savaitė; pamainos trukmė 8,25 val.). Įmonėje de facto personalas dirba 7 pamainomis, kurių 6 ir 7 yra pakaitinės.

Siekiant pašalinti netikslumus, prašome įtraukti į aukščiau minėtus darbo grafikus atitinkamai 6 ir 7 pakaitines pamainas.

Taip pat prašome pateikti įmones vidaus dokumentus pagrindžiančius pamaininių darbuotojų paskyrimą dirbti skirtingomis pamainomis.

Prašome pagrįsti naujai pasiūlytą 6 pamainos darbo grafiką.

Primename, kad vadovaujantis VĮ IAE Kolektyvinės sutarties, DVSta—1465-1V3 21 str. 3 p., darbo (pamainos) grafikai skelbiami viešai ne vėliau kaip prieš dvi savaites iki jų įsigaliojimo. O šio straipsnio 6 p. nustato, kad esant būtinumui, organizuojant sezoninius ar kitus laikinus darbus, kitokia darbo (pamainos trukmė) gali būti darbuotojui nustatyta tik gavus jo išankstinį raštišką sutikimą.

 

 

 

 

VĮ IAE JPSA pirmininkas                                                                               Vladimir Dranik

Запись опубликована в рубрике Официальная переписка. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии запрещены.