Печать Печать

DĖL KALĖDINĖS MIESTO EGLĖS PERKELIMO

NEPRIKLAUSOMA PROFSĄJUNGA

Valstybės įmonė Ignalinos atominė elektrinė

Visagino savivaldybės merei                                                2015-11-30   Nr. 140-09

D. Štraupaitei

KOPIJA:

Visagino savivaldybės Tarybos nariams

Visagino savivaldybės administracijos direktoriui

 

DĖL KALĖDINĖS MIESTO EGLĖS PERKELIMO

Į mūsų organizaciją kreipiasi VĮ IAE darbuotojai – miesto gyventojai. Iki 2013 m. Visagino mieste Kalėdinė eglutė tradiciškai buvo statoma Santarvės aikštėje, šalia miesto bažnyčios. Mūsų manymu, tai buvo itin sėkminga vieta, kur naujametinių renginių laikotarpiu mažieji visaginiečiai saugiai galėjo žaisti šalia eglutės. Aplink yra pakankamai erdvės organizuoti kalėdinę mugę, kitas pramogas ir pan.

Miesto administracijos planai šiemet statyti naujametinę miesto eglę šalia “Aukštaitijos” viešbučio sukelia pagrįstų nuogąstavimų dėl miesto gyventojų, ypač vaikų, saugumo, kadangi eglė statoma visai šalia važiuojamosios dalies. Be to, čia labai nedaug erdvės, todėl, atsižvelgiant į praeitų metų patirtį, tikėtina žmonių spūstis masinių renginių metu.

Atsižvelgiant į anksčiau išdėstyta, prašome skubiai spręsti klausimą dėl miesto naujametinės eglės grąžinimo į Santarvės aikštę. Be to, tai atspindėtų ir Lietuvos papročius, kai kalėdiniai renginiai tradiciškai yra rengiami prie gyvenvietės bažnyčios.

Pagarbiai

VĮ IAE NP pirmininkas                                                                               Vladimir Dranik

Запись опубликована в рубрике Официальная переписка. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии запрещены.