Печать Печать

DĖL PAREIGYBIŲ VERTINIMO KOMISIJOS POSĖDŽIO ORGANIZAVIMO

JUNGTINĖ PROFSĄJUNGŲ ATSTOVYBĖ

Valstybės įmonė Ignalinos atominė elektrinė

VĮ IAE generaliniam direktoriui                                  2015-11-30   Nr. 143-09

D. Janulevičiui

DĖL PAREIGYBIŲ VERTINIMO KOMISIJOS POSĖDŽIO ORGANIZAVIMO

Vadovaujantis LR Darbo kodekso 47 str. darbdavys, prieš priimdamas sprendimus, galinčius turėti esminės įtakos darbo organizavimui įmonėje ir darbuotojų darbo padėčiai, įpareigotas informuoti darbuotojų atstovus ir konsultuotis su jais dėl tokio sprendimo priežasčių, teisinių, ekonominių ir socialinių padarinių darbuotojams bei dėl numatomų priemonių galimiems padariniams sušvelninti ar jų išvengti.

2015-11-24 Jungtinė profesinių sąjungų atstovybė gavo VĮ IAE raštą Nr. ĮS-9652 (11.11), kuriuo numatyta, kad konsultacijos dėl įmonės organizacinės struktūros pakeitimų vyks 2015 m. gruodžio 02 d. (pakoreguota atskiru susitarimu į gruodžio 03 d.) ir gruodžio 09 d.

Vadovaujantis LR DK 47 str. sprendimas dėl organizacinės struktūros pakeitimų gali būti priimtas ne anksčiau kaip 2015 m. gruodžio 09.

Atsižvelgiant į tai, kas išdėstyta, siekiant išvengti galimų darbo ginčų bei užtikrinant sprendimų teisėtumą, siūlome komisijos dėl Įmonės pertvarkomų struktūrinių padalinių (Išmontavimo skyriaus, Išmontavimo projektų programos, DMDS tvarkymo grupės, Projektavimo ir konstravimo skyriaus, Statybos ir infrastruktūros valdymo skyriaus) pareigybių vertinimo posėdį organizuoti įvykus konsultacijoms su JPSA.

Taip pat atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad darbuotojų atstovai neturi prieigos prie 2015-11-27 PS personalo administravimo poskyrio viršininkės Lilijos Stepanovos nurodytos informacijos. Prašome pateikti svarstomų pareigybių aprašymus.

JPSA VĮ IAE Jungtinės profesinių sąjungų                                     Vladimir Dranik

atstovybės pirmininkas

Запись опубликована в рубрике Официальная переписка. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии запрещены.