Печать Печать

DĖL ĮMONĖS DARBUOTOJŲ SKATINIMO

JUNGTINĖ PROFSĄJUNGŲ ATSTOVYBĖ

Valstybės įmonė Ignalinos atominė elektrinė

VĮ IAE KRAD direktoriui                    2016-11- 14   Nr.   95-09

T. Liukaičiui

DĖL ĮMONĖS DARBUOTOJŲ SKATINIMO

2015 m. gruodžio mėn. 18.VĮ IAE generalinio direktoriaus įsakymu Nr. ĮsIa-305 buvo patvirtintas įmonės darbuotojų skatinimo schemos parengimo tvarkos aprašas DBSta-1408-17V1.

Šio aprašo 12 p. nustato, <…kad Korporatyvinių reikalų ir administravimo departamento direktorius su parengtu skatinimo schemos projektu supažindina Jungtinę profesinių sąjungų atstovybę ir įvertinęs gautus JPSA pasiūlymus, skatinimo schemos projektą teikia generaliniam direktoriui derinti…>.

Prašome pateikti informaciją apie anksčiau minėto aprašo galiojimo laikotarpiu darbuotojų skatinimo schemų patvirtinimą bei apie lėšų panaudojimą darbuotojų priedams už rezultatus apmokėti.

2015 m. gruodžio mėn. 17 d. šalių susitarimu Nr. Spr-328 (1.185) /156-08 (su vėlesniais pakeitimais) VĮ IAE kolektyvinė sutartis Nr. DVSta-1465-1V3 buvo papildyta 10 priedu “Pareigybių, į kurias priimamais asmenimis arba kuriose dirbančiais pagal terminuotas darbo sutartis darbuotojais gali būti sudaromos arba pratęsiamos terminuotos darbo sutartys nuolatinio pobūdžio darbui, sąrašas”.

Atsižvelgiant į tai, kad susitarime nustatyta, kad terminuotos darbo sutartys gali būti sudaromos/pratęsiamos ne ilgiau kaip iki 2016 m. gruodžio 31 d., siūlome pradėti darbo tvarka svarstyti šį klausimą.

VĮ IAE JPSA pirmininkas                     Vladimir Dranik

Запись опубликована в рубрике Официальная переписка. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии запрещены.