Печать Печать

2018 m. pajamų deklaracijos pildymas

Kaip ir kiekvienais metais mūsų organizacija padeda Nepriklausomos profsąjungos nariams užpildyti praėjusių metų pajamų deklaracijas.

Mes taip pat dėkingi visiems IAE darbuotojams bei jų šeimos nariams, kurie praeitais metais pervedė 2 procentus nuo sumokėtų mokesčių į Nepriklausomos profsąjungos sąskaitą.

Jūsų finansinė parama buvo panaudota šeimos renginių organizavimui. Jūsų dėka mes taip pat įsigijome naujametines dovanas Visagino šeimos ir vaiko gerovės centro bei Antazavės vaikų globos namų vaikams.
Kiekvieną Jūsų padovanotą eurą mes stengėmės panaudoti maksimaliai efektyviai, atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus.
Palaikant Nepriklausomą profsąjungą, Jus įnešate neįkainojamą indėlį į profsąjungos judėjimo solidarumą, realiai padedate tiems, kam reikalinga parama bei prisidedate prie šeimos instituto stiprinimo.

Pagal GPMĮ  šiais metais yra galimybė atskirai skirti 1 proc. profėsinėms sąjungims ir jų sisivienijimams, pagal LPĮ turinčius teisę gauti paramą. Mes tikimės, kad šiais metais Jus palaikysite savo profsąjungą. Mūsų rekvizitai:
Pavadinimas: VĮ IAE Nepriklausoma profsąjunga
Identifikacinis kodas: 190869462

Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės darbo dienomis nuo 9.00 iki 14.00 į Personalo direkcijos 210 kab. arba tel. 2-83-10, e-mail: jur.np@iae.lt

Запись опубликована в рубрике Новости НП. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии запрещены.