Печать Печать

DĖL ELEKTROS TIEKIMO CECHO MEISTRO NIKOLAI SIZ

JUNGTINĖ PROFSĄJUNGŲ ATSTOVYBĖ

Valstybės įmonė Ignalinos atominė elektrinė

VĮ IAE END direktoriui                    2016-11-14   Nr. 96-09

S. Krutovcovui

 

Kopija:

VĮ IAE KRAD direktoriui

T. Liukaičiui

DĖL ELEKTROS TIEKIMO CECHO MEISTRO NIKOLAI SIZ

2016-11-04 buvo patvirtinta “Avarijų elektrotechnikos ir dyzeliniuose įrenginiuose šalinimo komandos avarinės parengties instrukcija” (DVSED-0812-34V3), kuri turėtų įsigalioti nuo 2017-01-01.

Šios instrukcijos 1 priede nurodytas avarijų pašalinimo komandos personalo sąrašas. Priedo 20 punkte šiuo metu elektros tiekimo cecho elektromonteriu dirbantis Jevgenij Pučinskij nurodomas kaip meistras atitinkame padalinyje. Tuo tarpu šiuo metu pagal darbo sutarties sąlygas elektros tiekimo ceche meistro pareigas atliekantis Nikolaj Siz nurodomas kaip elektromonteris.

Atkreiptina dėmėsis, kad N. Siz meistru dirba nuo 2016 m. sausio mėn. (iki tol dirbo meistro pavaduotoju), pastabų ar priekaišto dėl jo atliekamo darbo kokybės neturėjo. Be to, per vienerius metus įgijo nemažai patirties.

Atsižvelgiant į anksčiau išdėstyta bei į 2016-07-13 VĮ IAE konsultacijų posėdžio su VĮ IAE JPSA protokolo Nr. Įpr-89(1.185) turinį, prašome išnagrinėti šią situaciją.

Taip pat siūlome darbo tvarka organizuoti papildomas konsultacijos dėl anksčiau minėtų darbuotojų galimų darbo sutarties sąlygų pakeitimo.

VĮ IAE JPSA pirmininkas                      Vladimir Dranik

Запись опубликована в рубрике Официальная переписка. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии запрещены.