Печать Печать

KREIPIMASIS Į IAE PADALINIŲ VADOVUS

Gerbiami padalinių vadovai!

Šiandien būtent nuo kiekvieno iš Jūsų, priklauso tai, ant kiek sklandžiai ir efektyviai vyks metinis mūsų įmonės darbuotojų įvertinimas. Nepaisant sudėtingas karantino sąlygas, už 2020 metus darbutojų kolektyvas pasiekė 72 proc. rodiklių.

Tai, savo ruožtu reiškia, kad yra bazinių atlyginimų padidinimo pagrindas.

Tuo atveju, jei darbtuoojų metinis veiklos vertinimas pasibaigs iki kovo pabaigos, IAE darbuotojai, kurių dėka darbų planas, nepaisant sudėtingų pandemijos sąlygų buvo įvykdytas, galės gauti bazinio atlyginimo padidėjimą laiku.

Puikiai suvokiame, kad Jums kasdien tenka nemenkas darbų kruvis. O ir laiko darbuotojų veiklos vertinimui Jums suteikta nedovanotinai mažai.

Ir visgi darbuotojų , kurių patirties ir kompetencijos prireiks rytoj, vardu, raginame Jus užbaigti Jūsų pavaldžių darbuotojų metinį veiklos vertinimą laiku, t. y. iki kovo pabaigos.

IAE profesinės sąjungos, savo ruožtu, prisidės maksimaliai tam, kad bazinių atlyginimų peržiūrėjimas įvyktų teisingai kiekvieno darbuotojo atžvilgiu.

Iš Jūsų gi, gerbiami vadovai, šiandien prašome tik vieno – operatyvumo ir aukšto lygio darbo kultūros. Tai daug metų buvo ir yra mūsų įmonės vizitine kortele.

VĮ IAE Jungtinė profesinių sąjungų atstovybė

Тел. 2-83-10, 8-656-99491, el.p. nekrosiene.ilona@gmail.com

Запись опубликована в рубрике Новости НП. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии запрещены.