Печать Печать

Nematomų žmonių svajonės

Fondas „Gerumo šaltinis“ antrą kartą organizuoja kalėdinę labdaros akciją „Nematomų žmonių svajonės“.
Kalėdinis laikotarpis – tai stebuklingos pasakos metas, kuris metų pabaigoje ateina į kiekvienus namus, atsinešdamas stebuklo laukimo ir troškimų išsipildymo džiaugsmą.
Ne paslaptis, kad suaugusiems pasakų kartais reikia kur kas labiau nei vaikams, ypač tokiais sunkiais visiems metais. Pagyvenę žmonės ir neįgalieji, kurie dėl gyvenimo aplinkybių liko be paramos, šiemet gali sau leisti dar mažiau. Mūsų galioje juos palaikyti – suteikti dėmesio, šilumos, džiaugsmo ir šventinės nuotaikos!
Šiemet į mus kreipėsi dar daugiau Visagino gyventojų – 159 žmonės. Tai senyvo amžiaus vieniši žmonės, neįgalieji, taip pat Visagino socialiniame centre ir savarankiško gyvenimo namuose esantys asmenys. Palyginti su praėjusiais metais, turime 80 naujų globotinių, o beveik 60 žmonių jau nėra su mumis. Norai, kaip ir pernai, labai paprasti: šiltos kojinės ar chalatas, sportinis kostiumas ar liemenė, skanūs saldainiai ar sausainiai, nauja patalynė ar gražus rankšluostis. Visi norai labai paprasti, bet nuoširdūs ir tikri.
Kviečiame visus neabejingus mūsų miesto gyventojus padovanoti džiaugsmą mūsų globotiniams!
Kaip tapti akcijos dalyviu?
Tapti akcijos dalyviu ir prisidėti prie dovanos vienišiems senoliams ar žmonėms su negalia, kuriems reikia priežiūros ir dėmesio, gali bet kuris asmuo, šeima ar organizacija:
1. Įsigyti dovaną iš Dovanų sąrašo, kurį rasite čia: https://forms.gle/8cLKvyQf8vvkXoxa7
2. Galite pervesti tam tikrą sumą į Fondo sąskaitą (rekvizitai nurodyti žemiau), nurodant kam jums norėtumėt padovanoti dovaną. Vienos dovanos preliminari kaina – 40 eurų.
Detalesnę informaciją rasite čia: https://forms.gle/8cLKvyQf8vvkXoxa7
Akcijos trukmė: lapkričio 26 d.- gruodžio 10d. arba kol visos svajonės bus rezervuotos.
Dovanų pristatymas: gruodžio 1 d. — gruodžio 17 d., jei nesutarta kitaip.
Kilus klausimams, prašome rašyti žinutę per Facebook messangerį arba į el. paštą gerumosaltinis@gmail.com. Pasistengsime kuo greičiau Jums atsakyti.
159 žmonių laukia Jūsų dovanų. Darykime gera kartu!
Mūsų rekvizitai:
Labdaros ir paramos fondas «Gerumo šaltinis»
LT 217300010162085708 (Bankas: Swedbank AB)
BIC/SWIFT kodas: HABALT22
Kodas 305500012
Mokėjimo paskirtis: Kaledine akcija
Paypal: gerumosaltinis@gmail.com
Запись опубликована в рубрике Новости НП. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии запрещены.