Печать Печать

Nepriklausoma profsąjunga nepritaria spaudimui

   Mūsų Nepriklausomos profsąjungos viena pagrindinių užduočių visuomet buvo ir išlieka — tinkamai ir principingai atstovauti įmonės darbuotojus. 

Visais laikais ginti ir atstovauti buvo ir yra laikoma garbinga veikla. Deja, net ir šios dienos realijos yra tokios, kad ne visuomet darbdaviui užtenka išmintingumo ir drąsos tęsti konstruktyvų dialogą su profesinėmis sąjungomis ir ieškoti kompromiso, siekti bendrų sprendimų. 

Tuomet tenka susidurti net su grasinimo požymių turinčiais veiksmais, savotišku “trollingu” ir pan. 

Šią savaitę IAE Nepriklausoma profsąjunga gavo IAE vadovo pasirašytą raštą, kuriame reikalaujama pasiaiškinti dėl mūsų viešojoje erdvėje iškeltų įmonės probleminių aktualijų. 

Mūsų Nepriklausomai profsąjungai svarbi mūsų, IAE kaip  įmonės reputacija bei tinkamas darbuotojų atstovavimas. Kuomet kiekvienam kolektyvo  darbuotojui  sudaromos saugios darbo  sąlygos, nustatomas padorus ir vidiniu  teisingumu paremtas atlyginimas. Tuomet darbuotojai tikrai jausis, kad yra vertinami, didžiuosis, kad dirba strateginėje įmonėje, o gi ir įmonės veiklos efektyvumas esant darbuotojų motyvacijai ženkliai padidės.

Žemiau pateikiame IAE raštą, į kurį, be jokios abejonės, atsakysime  ir apie tai būtinai informuosime įmonės darbuotojus.

IAE_Profsajungos informacija viešoje erdvėje

Запись опубликована в рубрике Новости НП. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии запрещены.